ULUSLARARASI EDİRNE TARİHİ VE KÜLTÜRÜ SEMPOZYUMU

(3.47 MB)

Dosyayı İndir

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN MOBİL UYGULAMASI KULLANIMA SUNULDU

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın, TÜBAP kapsamında yürüttüğü “Akademik Süreç Yönetimi Projesi”nin en önemli modüllerinden biri olan “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mobil Uygulaması” kullanıma açıldı. Mobil uygulama, Öğrenci, Akademik Personel ve İdari Personel olmak üzere 3 farklı ara yüzden oluşuyor. Öğrenciler için geliştir..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE HIRVATİSTAN BALTAZAR ZAPRESİC UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Trakya Üniversitesi, uluslararası eğitim alanındaki iş birliklerini her geçen gün daha da artırıyor. Bu kapsamda, Trakya Üniversitesi ile Hırvatistan Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vladimir Simovic tarafından imzalanan protokolle, eği..

KORE CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ CHOİ HONG- GHİ’DEN TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖR VEKİLİ PROF. DR. OSMAN NURİ HATİPOĞLU’NA ZİYARET

Trakya Üniversitesi, Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Kore Kültür Merkezi tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Kore Kültür Günü” kapsamında Edirne’ye gelen Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Choi Hong-ghi, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kore Cumhuriyeti B&..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN KEŞAN’DA ÖNEMLİ PROJE

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Öngün’ün yürütücüsü olduğu, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Semra Eyi’nin yardımcı araştırmacı olarak görev aldığı ve TÜBAP kapsamında hayata geçirilen “Hasta Bakı..

Diğer Etkinlikler» Tüm Etkinlikler

Eki
2018 TÜBİTAK BİGG PROGRAMI TANITIM ETKİNLİĞİ

Değerli Girişimciler,200 Bin TL’ye kadar hibe desteği sağlayan TÜBİTAK Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Programı’na, 1 Kasım 2018 tarihine kadar teblegirisim.com üzerinden başvuru kabul etmeye devam ediyoruz! Bu etkinliğe katılarak, 200 Bin TL’lik hibe desteğine ulaşmak için projenizi nasıl hazırlayabileceğinizi ve başvurunuzu nasıl yapabileceğinizi danışman ekibimizden ve de geçmiş dönemlerde bu destekten faydalanan giri..