TRAKYA ÜNİVESİTESİNDE RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU

Trakya Üniversitesi’nin Geleneksel Bayramlaşma Töreni, 14 Haziran 2018 Perşembe günü, Balkan Kongre Merkezi’nin fuaye alanında gerçekleştirildi. Törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Cevdet Kılıç, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin ile akademik ve idari çalışanlar katıldı. Tüm Trakya Üniversitelilerin birbirleriyle bayramlaştığı törenin ardından, Rektörlük binasının önünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Fotoğraf çekiminin ardından Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, törene katılan tüm çalışanlara teşekkür ederek bayramlarını kutladı.
Bu içerik 14 Haziran 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 956 kez okundu.

YENİ EDİRNE’NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ

Trakya Üniversitesi’nin Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri’nde, Sağlık Kültür Spor Daire Başkan V. Yücel Kurtdere ve değerli personellerinin katkılarıyla 2018’in ilk aylarında başlayan yenileme ve dönüşüm çalışmaları, sürdürülebilirlik ilkesiyle, tüm hızıyla devam ediyor. Edirne’ye yıllardır hizmet veren tesisler, yenilenen yüzü, her geçen gün daha da artan..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE BİR İLK: ÜNİVERSİTE AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite tarihinde ilk defa düzenlenen iftar yemeği, akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrencilerin yoğun katılımıyla, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ndeki Bolca Ana Yemekhanesi’nde gerçekleşti. 7 Haziran 2018’de düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 1.000 kişi katıldı. İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Enes Temel’in Kur'an-ı..