TRAKYA ÜNİVESİTESİNDE RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU

Trakya Üniversitesi’nin Geleneksel Bayramlaşma Töreni, 14 Haziran 2018 Perşembe günü, Balkan Kongre Merkezi’nin fuaye alanında gerçekleştirildi. Törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Cevdet Kılıç, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin ile akademik ve idari çalışanlar katıldı. Tüm Trakya Üniversitelilerin birbirleriyle bayramlaştığı törenin ardından, Rektörlük binasının önünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Fotoğraf çekiminin ardından Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, törene katılan tüm çalışanlara teşekkür ederek bayramlarını kutladı.
Bu içerik 14 Haziran 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1095 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NİN GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni 17 Ağustos Cuma günü gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç, Genel Sekreter Yardımcıları Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı, Dış İliş..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NE YOĞUN İLGİ

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı yetenek sınavları tamamlandı. Resim, Heykel ve Grafik Tasarım olmak üzere 3 farklı bölümde öğrenim görmek isteyen 650 aday, 30 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında ön başvurularını gerçekleştirdi. Grafik Tasarım Bölümü’nün 30 kişilik kontenjanı için 86, Resim Bölümü’nün 30 kişilik konte..