TRAKYA ÜNİVESİTESİNDE RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU

Trakya Üniversitesi’nin Geleneksel Bayramlaşma Töreni, 14 Haziran 2018 Perşembe günü, Balkan Kongre Merkezi’nin fuaye alanında gerçekleştirildi. Törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Cevdet Kılıç, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin ile akademik ve idari çalışanlar katıldı. Tüm Trakya Üniversitelilerin birbirleriyle bayramlaştığı törenin ardından, Rektörlük binasının önünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Fotoğraf çekiminin ardından Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, törene katılan tüm çalışanlara teşekkür ederek bayramlarını kutladı.
Bu içerik 14.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1398 kez okundu.