TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE PATOLOJİ KURSU

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi sunduğu sağlık hizmetlerinin yanı sıra eğitimler vererek alanda liderliğini sürdürüyor.

Dr. Ratip Kazancıgil Amfi Binası’nda 27 Nisan 2019’da Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Ana Bilim Dalının organizasyonunda ve Prof. Dr. Fulya Öz Puyan’ın yoğun emekleriyle hayata geçen “Kemik İliği Kursu”nun moderatörlüğünü Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Nalan Akyürek yaptı. Yoğun katılımla geçen kurs; Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Ana Bilim Dalı, Patoloji Dernekleri Federasyonu, Hematopatoloji Çalışma Grubu ve Türk Patoloji Derneği iş birliği ile düzenlendi. Türkiye’nin birçok ilinden gelen 115 katılımcı ile gerçekleştirilen kursta kemik iliği biyopsi ve aspirasyon değerlendirme özellikleri ile kemik iliğini tutan myeloid ve lenfoid neoplaziler geniş bir çerçevede ele alındı.

Kursa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir ile çok sayıda akademisyen katıldı.

Haber: Engin Arda
Editör: Fırat Güngör
Fotoğraflar: Engin Arda
Bu içerik 21.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 565 kez okundu.