TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE PATOLOJİ KURSU

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi sunduğu sağlık hizmetlerinin yanı sıra eğitimler vererek alanda liderliğini sürdürüyor.

Dr. Ratip Kazancıgil Amfi Binası’nda 27 Nisan 2019’da Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Ana Bilim Dalının organizasyonunda ve Prof. Dr. Fulya Öz Puyan’ın yoğun emekleriyle hayata geçen “Kemik İliği Kursu”nun moderatörlüğünü Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Nalan Akyürek yaptı. Yoğun katılımla geçen kurs; Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Ana Bilim Dalı, Patoloji Dernekleri Federasyonu, Hematopatoloji Çalışma Grubu ve Türk Patoloji Derneği iş birliği ile düzenlendi. Türkiye’nin birçok ilinden gelen 115 katılımcı ile gerçekleştirilen kursta kemik iliği biyopsi ve aspirasyon değerlendirme özellikleri ile kemik iliğini tutan myeloid ve lenfoid neoplaziler geniş bir çerçevede ele alındı.

Kursa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir ile çok sayıda akademisyen katıldı.

Haber: Engin Arda
Editör: Fırat Güngör
Fotoğraflar: Engin Arda
Bu içerik 21 Mayıs 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 287 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BİR LİDERİN DOĞUŞU KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Milli Mücadele: Bir Liderin Doğuşu Konferansı Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan, Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeş..

DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SEDA TAŞ’TAN İKİ YENİ KİTAP

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ın editörlüğünü yaptığı mütercim tercümanlık öğrencilerinin başucu kitaplarından olacak “Çeviribilimde Araştırmalar” ve “Çeviri Üzerine Gözlemler” adlı kitaplar Hiperlink Yayıncılık tarafından yayınlandı.Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş, Trakya &Uum..