TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ve LİLA GROUP ARASINDA “İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI” TOPLANTISI

Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Trakya Ünversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü’nün, “üniversite-sanayi iş birliği” kapsamında yürüttüğü ortak çalışmalar sonucunda; Kariyer Merkezi İşveren Portalı üye firmalarından Lila Group’un katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

Lila Group'u temsilen TPM ve Teknik Eğitim Kıdemli Uzmanı Murat Saka'nın yanı sıra Trakya Üniversitesi’ni temsilen Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı, İpsala Meslek Yüksekokulu’ndan Dr. Öğr. Üyesi Aydın Güllü ve Kariyer Merkezi'nden Öğr. Gör. Ayşe Çelik Taşkın’ın katıldığı toplantıda; üniversite-sanayi iş birliği süreci ve işyeri uygulama eğitimi (3+1 işyeri uygulaması) konularında görüşmeler yapıldı. Toplantıda ayrıca Kariyer Merkezi ve Lila Group ile öğrencilere, “Kağıt Üretim Süreç ve Teknolojisi” konusunda verilebilecek eğitimler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Lila Group yöneticileri, ilkini 2016-2017 döneminde yılında uygulamaya aldıkları üniversite-sanayi iş birliği çalışmaları kapsamında, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlanmanın yanı sıra çalışma hayatına dair tecrübe kazanmasının çok önemli olduğunu ve Trakya Üniversitesi ile yapılacak çalışmalar sayesinde, bölgede eğitim ve istihdam anlamında önemli bir adım atılmış olacağını ifade etti.

Bu içerik 13 Eylül 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1002 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi, 2019-2020 akademik yılında Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine “Beyaz Önlük Giyme Töreni”nde mesleğin ilk adımı olan beyaz önlükleri giydirildi. Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Murat Yurtcan, Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. D..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE, 2019-2020 AKADEMİK YILI BAŞARI VE YÜKSELTME TÖRENİ COŞKUSU

Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Akademik Yılı Başarı ve Yükseltme Töreni coşkusu yaşandı. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, 2019-2020 Akademik Yılı’nda yükseltme alan akademik çalışanlar için cübbe giyme töreni gerçekleştirildi. Bununla birlikte, bilim, kültür ve spor dünyasına katkı sağlayan öğretim elemanı ve öğrencilere teşekkür..