TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SANATSAL SERİGRAFİ BASKIDA BİR MERKEZ OLMA YOLUNDA

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 6. Serigrafi Buluşmasını 04-07 Temmuz 2017 tarihleri arasında “Hazır Bulunmuş Gelecek” konseptiyle gerçekleştirildi. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Kerem İşcanoğlu yöneticiliğinde gerçekleştirilen etkinlik serigrafi eğitimini ve serigrafi üzerinde sanatçıların beraber üretimlerini temel alıyor.

Serigrafi alanında özgün yorumuyla tek olan etkinlik ile alakalı Yrd. Doç. Kerem İşcanoğlu konu ile ilgili “İlk başladığımızda çevremizde serigrafiyi bir tasarım dili olarak kullanan kimse yoktu. Bu etkinliği temelde bu perspektifte ürettik.” dedi.

Deniz Gökduman, Seniha Topçu, Fahri Çağdaş, Özgür Tunca, Ayşegül Kalkan, Süreyya Dal, Serpil Kara, Elçin Topçu’nun katılımcı olarak bulunduğu etkinlik 07 Temmuz 2017 tarihinde sona erdi.
Bu içerik 05.07.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 738 kez okundu.