TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ...

Trakya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Prof. Dr. İrfan Coşkun’un atanması nedeniyle, 5 Aralık 2018 Çarşamba günü bir devir teslim töreni düzenlendi. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törende, Dr. Öğr. Üyesi Erdoğan Bulut, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Coşkun’a devretti. Yaptığı hizmetlerden ötürü Dr. Öğr. Üyesi Erdoğan Bulut’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, görevi devralan Prof. Dr. İrfan Coşkun’a başarılar diledi.
Bu içerik 06.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1845 kez okundu.