TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ...

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’nda, “dekanlık görevi” devir teslim töreni düzenlendi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevini vekâleten yürüten Prof. Dr. Okan Çalıyurt’un, bilimsel çalışmalara yoğunlaşmak üzere kendi isteğiyle görevden affını istemesiyle, fakültenin Dekanlık görevine YÖK tarafından, Prof. Dr. Sedat Üstündağ atandı. Düzenlenen devir teslim törenine, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden öğretim elemanları katılırken, törende eski Dekan Prof. Dr. Okan Çalıyurt, görevini Prof. Dr. Sedat Üstündağ’a devretti.

Törende konuşan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Dekanlık görevini vekâleten yürüten Prof. Dr. Okan Çalıyurt’a, görev süresince yapmış olduğu önemli hizmet ve katkılardan dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Okan Hocamız kendi isteğiyle bu görevden affını talep etti, ancak biz Trakya Üniversitesi olarak kendisinden her anlamda katkı beklemeye devam ediyoruz. Hocamızdan ve değerli birikiminden, bugüne kadar olduğu gibi farklı konu ve görevlerde yararlanmaya devam edeceğiz.” dedi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, görevi devralan Prof. Dr. Sedat Üstündağ’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi ve her konuda yardıma hazır olduklarını belirtti.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Çalıyurt ise Dekanlık görevi süresince beraber çalıştığı Sağlık Bilimleri Fakültesi ekibine ve Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür ederek, Dekanlık görevine yeni atanan Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Üstündağ’a görevinde başarılar diledi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Sedat Üstündağ, dekanlık görevini layıkıyla yerine getirmek için, ekibiyle birlikte var gücüyle çalışacağını belirterek, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti. Törende konuşmaların ardından Prof. Dr. Okan Çalıyurt, dekanlık mührünü Prof. Dr. Sedat Üstündağ’a teslim etti.

Bu içerik 14.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 814 kez okundu.