TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NDAN SENKRON GROUP’A İADEİZİYARET

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Senkron Group’a iadeiziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Teknopark A.Ş.’ye yeni katılan firmalardan olan ve sektöründe 18 yıllık birikimini Trakya Üniversitesine taşıyan Senkron Group’a ziyarette bulundu. İstanbul’da Senkron Group’un merkezine bir ziyaret gerçekleştiren Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Senkron Group yetkilileri ile bir araya gelerek Teknopark’ta atılacak adımlar ve iki kurum arasındaki iş birliklerini görüştü.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Senkron Group yetkilileri, Trakya Üniversitesi Teknopark ailesine katılmakla ne kadar doğru bir karar aldıklarını bir kez daha gördüklerini belirtti.

Bu içerik 17.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 872 kez okundu.