TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, TÜRKİYE MAARİF VAKFI TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Türkiye Maarif Vakfı tarafından düzenlenen “Paydaş Kamu Kurumları ve Üniversiteler ile İşbirliği İstişare Toplantısı”na katılarak Türkiye Maarif Vakfı’nın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Türkiye Maarif Vakfı’nın İstanbul’daki merkezinde gerçekleşen toplantıya, Türkiye Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Vakıf Mütevelli Heyeti Üyeleri, 24 üniversitesinin rektörleri, 30 üniversitenin ise rektör yardımcıları katıldı.

Toplantıda Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün ve Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Cihad Demirli birer sunum gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Türkiye Maarif Vakfı tarafından düzenlenen Paydaş Kamu Kurumları ve Üniversiteler ile İş Birliği İstişare Toplantısı'na katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, toplantıda, kısa zamanda büyük atılım gösteren vakfın faaliyetleri hakkında önemli bilgiler edindiklerini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ayrıca kamu kurumları ve üniversitelerle işbirliği yollarının görüşüldüğü toplantının oldukça verimli geçtiğini, Trakya Üniversitesi olarak karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulması ve yeni projeler geliştirilmesi noktasında önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Haber: Engin Arda
Editör: Sertan Atasoy
Bu içerik 16.01.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 441 kez okundu.