TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN YÜRÜTTÜĞÜ TÜBİTAK PROJELERİ KABUL EDİLDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin geliştirdiği iki farklı proje, TÜBİTAK tarafından kabul edildi. Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı’nda “Bilimsel Proje Hazırlama Teknikleri” isimli seçmeli ders sırasında hazırladıkları ve öğretim üyesi Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu’nun Akademik Danışmanlığını üstlendiği, Tıp Fakültesi 3. dönem öğrencileri Söylem Toksöz’ün yürütücü, Berrin Özgür, İsra Sarenkapic ve Ayşe Gizem Serin’in ise araştırıcı olduğu, 2018 yılı 1. döneminde başvurusu yapılan “Böbrek İskemi Reperfüzyon Hasarının Patofizyolojisinde Asprosi’nin Rolünün Araştırılması” isimli proje ile Tıp Fakültesi 4. dönem öğrencileri Nilay Tot’un yürütücü, Şeyma Taştekin ve Şevval Şimşek’in araştırıcı olduğu 2018 yılı 1. döneminde başvurusu yapılan “Deneysel Hipertansiyon Modelinde Asprosinin Rolünün Araştırılması” isimli proje, “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında kabul edildi.

YENİ KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, “Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ İlleri 2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye gelen Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yap..