TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN YÜRÜTTÜĞÜ TÜBİTAK PROJELERİ KABUL EDİLDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin geliştirdiği iki farklı proje, TÜBİTAK tarafından kabul edildi. Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı’nda “Bilimsel Proje Hazırlama Teknikleri” isimli seçmeli ders sırasında hazırladıkları ve öğretim üyesi Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu’nun Akademik Danışmanlığını üstlendiği, Tıp Fakültesi 3. dönem öğrencileri Söylem Toksöz’ün yürütücü, Berrin Özgür, İsra Sarenkapic ve Ayşe Gizem Serin’in ise araştırıcı olduğu, 2018 yılı 1. döneminde başvurusu yapılan “Böbrek İskemi Reperfüzyon Hasarının Patofizyolojisinde Asprosi’nin Rolünün Araştırılması” isimli proje ile Tıp Fakültesi 4. dönem öğrencileri Nilay Tot’un yürütücü, Şeyma Taştekin ve Şevval Şimşek’in araştırıcı olduğu 2018 yılı 1. döneminde başvurusu yapılan “Deneysel Hipertansiyon Modelinde Asprosinin Rolünün Araştırılması” isimli proje, “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında kabul edildi.
Bu içerik 13 Eylül 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1232 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi, 2019-2020 akademik yılında Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine “Beyaz Önlük Giyme Töreni”nde mesleğin ilk adımı olan beyaz önlükleri giydirildi. Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Murat Yurtcan, Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. D..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE, 2019-2020 AKADEMİK YILI BAŞARI VE YÜKSELTME TÖRENİ COŞKUSU

Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Akademik Yılı Başarı ve Yükseltme Töreni coşkusu yaşandı. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, 2019-2020 Akademik Yılı’nda yükseltme alan akademik çalışanlar için cübbe giyme töreni gerçekleştirildi. Bununla birlikte, bilim, kültür ve spor dünyasına katkı sağlayan öğretim elemanı ve öğrencilere teşekkür..