TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN SAROS KAMPI

Trakya Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu üyeleri Saros Körfezi’nde bir kamp düzenledi. Kampa ikisi topluluk başkanı olmak üzere 28 kişilik bir öğrenci grubu katıldı. İbrice Limanı önünde doğa seyri ve fotoğraf çekiminin ardından keyifli bir doğa yürüyüşü gerçekleştiren öğrenciler Saros Körfezi’nin eşsiz koylarından birinde denizin kenarına çadır kurdu. Yakılan kamp ateşinin etrafında edilen sohbetler ve eğlencelerle geçen gecenin ardından sabah, kahvaltının ardından ipli iniş etkinliği gerçekleştirildi. Doğa dostu öğrencilerimiz kamp alanını temizleyerek bulundukları alandan ayrıldılar.
Bu içerik 04 Aralık 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 586 kez okundu.

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz Selanik Aristotle Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Selanik Aristotle Üniversitesi Rektörü Prof. Pericles A. Mitkas, akademisyen ve öğrencilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Ariadni Stogiannidou, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başka..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDE “VİYOLONSEL & GİTAR DUO KONSERİ”

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Viyolonsel&Gitar Duo” konseri düzenlendi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri, Trakya Üniversitesi’nin davetlisi olarak geldiği Edirne’de, Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda bir konser etkinliği gerçekleştirdi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı &oum..