TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞR. GÖR. DR. UMUT ERKSAN ŞENALP’İN BAŞARISI

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Umut Erksan Şenalp ile Loughborough Üniversitesinden (İngiltere) Dr. T. Huw Edwards’ın eş yürütücü olarak gerçekleştireceği araştırma projesi, British Academy tarafından verilen “Newton Araştırma Hibesi”ni almaya hak kazandı.
Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Loughboroug Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Fakültesi’nin iş birliğiyle gerçekleştirilecek “Türk Firmalarının İhracat Dinamikleri” isimli proje kapsamında, Dr. Umut Erksan Şenalp, Eylül 2018 – Eylül 2019 tarihleri arasında Loughborough Üniversitesi’ne ziyaretlerde bulunacak. Ayrıca Dr. T. Huw Edwards ve ekibi de Trakya Üniversitesini ziyaret edecek. Proje süresince Türkiye’de “Firma Verimliliği ve Dış Ticaret” temalı bir eğitim ve uluslararası bir çalıştay da düzenlenecek.
Bu içerik 02.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1565 kez okundu.