TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN KAN BAĞIŞI SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Trakya Üniversitesi, düzenli ve sürekli bağışçılar kazanmayı ve gençlerde farkındalık oluşturmayı amaçlayan Türk Kızılayı’nın çağrısıyla kan bağışı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. 18 Ekim 2018 tarihinde Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen ve Trakya Üniversitesi çalışanları ile öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasının ikincisi Ayşekadın Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organizasyonu ve Türk Kızılayı’nın destekleriyle 20 Kasım 2018 Salı günü Ayşekadın Yerleşkesi’nde kurulacak Kızılay Kan Bağışı Merkezi’nde kan bağışında bulunabilecek. Kampanyaya, Trakya Üniversitesi’nin tüm çalışanları ve öğrencilerinin yanı sıra dileyen herkes katılabilecek.

Bu içerik 15.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 451 kez okundu.