TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN ENEZ TESİSLERİ'NE YOĞUN İLGİ

Her yıl belirli dönemler halinde, Trakya Üniversitesi’nin öğrenci ve çalışanlarına, uygun koşullarda, eğitim, tatil ve dinlenme olanağı sağlayan Trakya Üniversitesi Enez Öğrenci Eğitim, Uygulama ve Dinlenme Tesisleri, 2018 yaz döneminde gördüğü yoğun ilgi üzerine, 11. ve 12. dönemlerini de açtı. Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren tesiste 27.08-02.09.2018 ve 03.09-09.09.2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek yeni dönemler için kayıtlar devam ediyor.

Tarih ve doğanın birleştiği Enez’de, Saroz Körfezi'nin en güzel plajlarından birine sahip olan Enez Tesisleri; özel plajında, deniz, güneş ve altın sarısı kumun tadına varılacak huzur dolu bir tatil vaat ediyor. 2018 sezonuna yenilenen yüzüyle merhaba diyen Enez Tesisleri, barınma, beslenme, dinlenme ve kültürel hizmetlerini, yüksek standartları ve her geçen gün kalite çıtası yükselen fiziksel imkanlarıyla sunuyor. Tüm damak tatlarına uygun zengin ve lezzetli menüsünü şık sunumlarla birleştiren ve güler yüzlü, seçkin kadrosuyla servis veren tesisler, konuklarının sevdikleriyle birlikte huzurlu ve keyifli sofralarda buluşmasını sağlıyor.

Su sporları ve özel çocuk oyun alanlarıyla denize sıfır konumda hizmet veren tesis, odalarında da her türlü ayrıntı düşünerek, doğayla iç içe konforlu ve huzurlu bir tatil ortamı sunuyor. Çağın standartlarına uygun olarak hizmet kalitesini artırmak için iki yıllık bir yenilenme süreci başlatılan tesis aktif bir şekilde hizmet vermeye devam ederken, planlanan yenilemenin büyük bir kısmını tamamlamış bulunuyor. Yükselen standartlara ve artan müşteri memnuniyetine ek olarak tesis bünyesindeki eğitim imkanlarının da artırılmasını amaçlayan karavan ve kamp alanı oluşturulması çalışmaları ve dezavantajlı bireylerin engelsiz bir deneyim yaşamasına imkan sağlayacak iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Bu içerik 30 Temmuz 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1784 kez okundu.

YENİ TETOVA ÜNİVERSİTESİ’NİN HEKİM ADAYLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE

Trakya Üniversitesi ile Tetova Devlet Üniversitesi arasındaki iş birliği çerçevesinde, 5-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Acil Tıp, Çocuk Hastalıkları ve Kulak Burun Boğaz bölümlerinde eğitim gören Tetova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN, MERHUM DR. RATİP KAZANCIGİL ANISINA “OSMANLI SAĞLIK GELENEKLERİ” TOPLANTISI

Trakya Üniversitesi, değerli çalışmaları ve sayısız eseriyle Edirne, Trakya Üniversitesi ve tıp tarihine unutulmaz katkılar sağlayan, Edirne sevdalısı, merhum Dr. Ratip Kazancıgil Hoca’yı, ölümünün 1. yılında, “Osmanlı Sağlık Gelenekleri” toplantısıyla anacak. 7-8 Eylül 2018 tarihinde, Dr. Ratip Kazancıgil’in derin izler bıraktığı Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müz..