TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE YÖNETMEN TAYFUN PİRSELİMOĞLU SÖYLEŞİSİ...

Trakya Üniversitesi Sinema Topluluğu tarafından düzenlenen "Yol Kenarı" filmi gösterimi ve Yönetmen Tayfun Pirselimoğlu söyleşisi, Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte, açıklanamayan ölümler ile gizemli doğa olaylarının etkisi altında olan ve anlamsız cinayetlerle çevrili mutsuz insanların yaşadığı bir kasabaya, genç bir adamın çalışmaya gelmesiyle olayların daha da karmaşık bir hal aldığı bir sinema dünyasını, siyah-beyaz olarak izleyiciye sunan “Yol Kenarı” filmi sinemaseverler tarafından ilgiyle izlendi. Filmin ardından 37. İstanbul Film Festivali'nde "Yol Kenarı" filmiyle "En İyi Yönetmen" ödülünü alan ve katıldığı birçok festivalden ödülle dönen Yönetmen Tayfun Pirselimoğlu ile bir söyleşi gerçekleştirildi. Tayfun Pirselimoğlu söyleşide Yol Kenarı filmi ile ilgili öğrencilerden gelen soruları yanıtladı ve öğrencilere yönetmenlik deneyimleri hakkında bilgi verdi.
Bu içerik 10.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 487 kez okundu.