TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU, REKTÖR PROF. DR. YENER YÖRÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 16 Ocak 2013 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü ziyaret etti.

Ziyarete,  Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Öğr. Gör. İlknur KOBAŞ TEPE, Öğr. Gör. Cüneyt ŞUTA, Okt. Kenan Evren EYTİŞ, Arş. Gör. Mustafa Deniz DİNDAR, Arş. Gör. Cüneyt TAŞKIN, Basketbol Antrenörü Mülkü KARADENİZ ve sporcular katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ ün himayelerinde yeni kurulan Meriç Spor Kulübü, çalışmalarına öncelikle Üniversitemiz mensuplarının 6-16 yaş çocuklarının Basketbol Temel Eğitimi ile başlayacaktır. Üniversitemizi kulüp bazında temsil edecek olan Meriç Spor Kulübü, talepleri de dikkate alarak su sporları, tenis ve judo branşlarında çalışmalar başlatmayı planlamaktadır.

Bu içerik 05.03.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2527 kez okundu.