TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ “ACİL” MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri’nde Trakya Üniversitesi Hastanesi Erişkin Acil Servis çalışanları bir araya geldi.

Rektörlük ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) organizasyonuyla Trakya Üniversitesi Hastanesi Erişkin Acil Servis’te görevli doktor, hemşire ve çalışanlar motivasyon yemeğinde bir araya geldiler. Devlet Konservatuvarının da bir müzik dinletisi gerçekleştirdiği toplantıda Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Burak Sayhan ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Salt ile SKS Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen, motivasyonu artırmak ve geleceğe dair projeleri değerlendirdiler.

Güzel enstantanelerin yaşandığı toplantı, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Döngü Acil Servis intörn doktorlarının hatıra amaçlı zeytin ağaçları dikimi ile sona erdi.

Bu içerik 10.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1114 kez okundu.