TRAKYA ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI İLE GELECEĞE KÖPRÜ OLUYOR

Trakya Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı öğrenci kontenjanları ve başvuru koşulları açıklandı. Lisans ve Ön Lisans bölümlerinin yanı sıra Lisansüstü alanında da fark yaratan Trakya Üniversitesi’nin Lisansüstü programlarına başvurular, 30 Temmuz-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Lisansüstü eğitimine yönelik olarak “Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına verdiğimiz önem doğrultusunda bu yıl yeni programlar açıyoruz. Güçlü akademik kadrolara sahip Enstitülerimizde yer alan Yüksek Lisans ve Doktora programlarımızla öğrencilerimizin hem mesleki hem de akademik gelişimlerini üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor, yenilikçi programlarımızla öğrencilerimize yeni ufuklar açıyoruz. Trakya Üniversitesi, bilgi birikimi ve tecrübesiyle ülkemizin yanı sıra Balkanlar’da da önemli bir güce sahip. Birçok ilke ve başarıya imza atmış üniversitemiz, Türkiye’nin gelişimine her anlamda katkı sağlayacak, güçlü ve başarılı mezunlar yetiştirmeyi hedefliyor. Bu yolda bizimle geleceğe yürüyen tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini aktardı.

Balkan Araştırma Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde başvuru alacak programlar için detaylı bilgiye https://oidb.trakya.edu.tr/news/2018-2019-egitim-ogretim-yili-guz-yariyili-lisansustu-ogrenci-kontenjanlari-ve-kosullari adresinden ulaşılabiliyor.

Bu içerik 26 Temmuz 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 3615 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN MOBİL UYGULAMASI KULLANIMA SUNULDU

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın, TÜBAP kapsamında yürüttüğü “Akademik Süreç Yönetimi Projesi”nin en önemli modüllerinden biri olan “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mobil Uygulaması” kullanıma açıldı. Mobil uygulama, Öğrenci, Akademik Personel ve İdari Personel olmak üzere 3 farklı ara yüzden oluşuyor. Öğrenciler için geliştir..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE HIRVATİSTAN BALTAZAR ZAPRESİC UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Trakya Üniversitesi, uluslararası eğitim alanındaki iş birliklerini her geçen gün daha da artırıyor. Bu kapsamda, Trakya Üniversitesi ile Hırvatistan Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vladimir Simovic tarafından imzalanan protokolle, eği..