TRAKYA ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI İLE GELECEĞE KÖPRÜ OLUYOR

Trakya Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı öğrenci kontenjanları ve başvuru koşulları açıklandı. Lisans ve Ön Lisans bölümlerinin yanı sıra Lisansüstü alanında da fark yaratan Trakya Üniversitesi’nin Lisansüstü programlarına başvurular, 30 Temmuz-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Lisansüstü eğitimine yönelik olarak “Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına verdiğimiz önem doğrultusunda bu yıl yeni programlar açıyoruz. Güçlü akademik kadrolara sahip Enstitülerimizde yer alan Yüksek Lisans ve Doktora programlarımızla öğrencilerimizin hem mesleki hem de akademik gelişimlerini üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor, yenilikçi programlarımızla öğrencilerimize yeni ufuklar açıyoruz. Trakya Üniversitesi, bilgi birikimi ve tecrübesiyle ülkemizin yanı sıra Balkanlar’da da önemli bir güce sahip. Birçok ilke ve başarıya imza atmış üniversitemiz, Türkiye’nin gelişimine her anlamda katkı sağlayacak, güçlü ve başarılı mezunlar yetiştirmeyi hedefliyor. Bu yolda bizimle geleceğe yürüyen tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini aktardı.

Balkan Araştırma Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde başvuru alacak programlar için detaylı bilgiye https://oidb.trakya.edu.tr/news/2018-2019-egitim-ogretim-yili-guz-yariyili-lisansustu-ogrenci-kontenjanlari-ve-kosullari adresinden ulaşılabiliyor.

Bu içerik 26 Temmuz 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 3258 kez okundu.

YENİ TETOVA ÜNİVERSİTESİ’NİN HEKİM ADAYLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE

Trakya Üniversitesi ile Tetova Devlet Üniversitesi arasındaki iş birliği çerçevesinde, 5-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Acil Tıp, Çocuk Hastalıkları ve Kulak Burun Boğaz bölümlerinde eğitim gören Tetova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN, MERHUM DR. RATİP KAZANCIGİL ANISINA “OSMANLI SAĞLIK GELENEKLERİ” TOPLANTISI

Trakya Üniversitesi, değerli çalışmaları ve sayısız eseriyle Edirne, Trakya Üniversitesi ve tıp tarihine unutulmaz katkılar sağlayan, Edirne sevdalısı, merhum Dr. Ratip Kazancıgil Hoca’yı, ölümünün 1. yılında, “Osmanlı Sağlık Gelenekleri” toplantısıyla anacak. 7-8 Eylül 2018 tarihinde, Dr. Ratip Kazancıgil’in derin izler bıraktığı Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müz..