TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN PROGRAMLARI LİSELERDE TANITILDI

Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu’nda bulunan Elektrik, Otomotiv Teknolojisi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Çocuk Gelişimi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi ile Laborant ve Veteriner Sağlık Programları, Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına katılacak lise son sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

Programlara ilişkin tanıtım sunumları; Elektrik Programı için Öğr. Gör. Dr. Bahadır Bekar, Otomotiv Teknolojisi Programı için Öğr. Gör. Ömer Faruk Sel, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı için Öğr. Gör. Özgür Altınel, Çocuk Gelişimi Programı için Seda Bektaş, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı için Öğr. Gör. Mustafa Güvenli tarafından gerçekleştirildi.

Keşan’daki çeşitli liselerde gerçekleştirilen sunumlar, Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına katılacak lise son sınıf öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi.

Bu içerik 05.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1043 kez okundu.