TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN PROGRAMLARI LİSELERDE TANITILDI

Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu’nda bulunan Elektrik, Otomotiv Teknolojisi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Çocuk Gelişimi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi ile Laborant ve Veteriner Sağlık Programları, Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına katılacak lise son sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

Programlara ilişkin tanıtım sunumları; Elektrik Programı için Öğr. Gör. Dr. Bahadır Bekar, Otomotiv Teknolojisi Programı için Öğr. Gör. Ömer Faruk Sel, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı için Öğr. Gör. Özgür Altınel, Çocuk Gelişimi Programı için Seda Bektaş, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı için Öğr. Gör. Mustafa Güvenli tarafından gerçekleştirildi.

Keşan’daki çeşitli liselerde gerçekleştirilen sunumlar, Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına katılacak lise son sınıf öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi.

YENİ EDİRNE’NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ

Trakya Üniversitesi’nin Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri’nde, Sağlık Kültür Spor Daire Başkan V. Yücel Kurtdere ve değerli personellerinin katkılarıyla 2018’in ilk aylarında başlayan yenileme ve dönüşüm çalışmaları, sürdürülebilirlik ilkesiyle, tüm hızıyla devam ediyor. Edirne’ye yıllardır hizmet veren tesisler, yenilenen yüzü, her geçen gün daha da artan..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE BİR İLK: ÜNİVERSİTE AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite tarihinde ilk defa düzenlenen iftar yemeği, akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrencilerin yoğun katılımıyla, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ndeki Bolca Ana Yemekhanesi’nde gerçekleşti. 7 Haziran 2018’de düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 1.000 kişi katıldı. İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Enes Temel’in Kur'an-ı..