TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA ORYANTASYON EĞİTİMİ

Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, okula yeni kayıt yaptırarak eğitime başlayan öğrencilerin uyumunu kolaylaştırmak amacıyla kapsamlı bir oryantasyon programı düzenledi. Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Öğretim üyeleri ve yeni gelen öğrencilerin buluştuğu programın açılış konuşmasını yapan Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Kök, bütün öğrencilere değer verdiklerini ifade ederek, “Hayatınızda önem teşkil eden bir dönüm noktasındasınız. Hepimizin önceliği, tam donanımlı bireyler olarak yetişmenize katkı sağlamak. Amacımız, bilgili, yeterli, donanımlı eğitim kadrosu ve teknolojik alt yapısı ile meslek gerekliliklerini en üst düzeyde uygulayabilen, nitelikli ve örnek vasıflarla donanmış bireyler yetiştiren bir meslek yüksekokulu modeli olmak. Yeni eğitim ve öğretim yılının geleceğin teminatı gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Oryantasyon programı kapsamında, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Kök’ün konuşmasının ve Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesinin ardından Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Özcan Çetinkaya, okutulan dersler, danışmanlık ve sınav sistemi, akademik takvim, web sayfası ve iletişim yöntemleri ile yüksekokul akademik ve idari çalışanlarının tanıtılmasına yönelik aydınlatıcı bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Soru-cevap ve görüş alışverişiyle son bulan program çerçevesinde öğrenciler için, danışman öğretim elemanları eşliğinde Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi, Karağaç Yerleşkesi, Lozan Anıtı ve Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni içeren bir tarih ve kültür gezisi düzenlendi.

Bu içerik 25.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 728 kez okundu.