TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KARDİYOLOJİ ANA BİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYELERİ, TÜRK KARDİYOLOJİ DERNEĞİ’NDE BİR İLKİ BAŞARDI

Köklü eğitim geleneği ve yetiştirdiği mezunlarıyla ülkemizin ve Balkanlar’ın en önemli eğitim birimi olan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Kardiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri, Türk Kardiyoloji Derneği’nin yönetiminde üstlendikleri sorumlulukla başarıya imza attı. Ülkemizin en köklü bilimsel derneklerinden biri olan Türk Kardiyoloji Derneği’nin yönetimine, Trakya Üniversitesi’nden Prof. Dr. Yekta Gürlertop Denetleme Kurulu Üyesi, Prof. Dr. Meryem Aktoz Hipertansiyon Çalışma Grubu Üyesi, Prof. Dr. Kenan Yalta KardiyoOnkoloji Proje Grubu Üyesi, Doç. Dr. Cafer Zorkun ise KardiyoOnkoloji Proje Grubu Başkanı seçilerek önemli bir başarıya attı. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı’nın öğretim üyeleri, önümüzdeki dönemde, bilgi birikimi ve tecrübelerini Türk Kardiyoloji Derneği çatısı altındaki yeni görevleri ile bilimsel çalışmaları paylaşmaya devam edecekler.
Bu içerik 30.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 822 kez okundu.