TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. KIYMET TUNCA ÇALIYURT’UN BAŞARISI

Trakya Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kıymet Tunca Çalıyurt, 30230 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan “Bağımsız Denetçiler İçin Sürekli Eğitim Tebliği” kapsamında 489 halka açık şirket ve yaklaşık 15.000 KOBİ'nin finansal tablo denetimini yapan 17.606 Bağımsız Denetçi’nin unvanlarının devam ettirilebilmeleri için getirilen “Zorunlu Sürekli Eğitim Programı” kapsamında, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'nin önerisiyle Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından eğitimci olarak atandı.

Prof. Dr. Kıymet Tunca Çalıyurt ayrıca, SSCI’de yer alan International Journal of Climate Change Strategies and Management dergisi baş editörü ve aynı zamanda Hamburg Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma ve İklim Değişikliği Yönetimi Merkezi Başkanı Prof. Dr. Walter Leal tarafından “Effects of Climate Change on Accounting, Finance, Taxation, and Valuation (İklim Değişikliğinin Muhasebe, Finans, Vergi ve Değerlemeye Etkileri)” başlıklı özel sayının editörü olarak davet edildi.

YENİ EDİRNE’NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ

Trakya Üniversitesi’nin Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri’nde, Sağlık Kültür Spor Daire Başkan V. Yücel Kurtdere ve değerli personellerinin katkılarıyla 2018’in ilk aylarında başlayan yenileme ve dönüşüm çalışmaları, sürdürülebilirlik ilkesiyle, tüm hızıyla devam ediyor. Edirne’ye yıllardır hizmet veren tesisler, yenilenen yüzü, her geçen gün daha da artan..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE BİR İLK: ÜNİVERSİTE AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite tarihinde ilk defa düzenlenen iftar yemeği, akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrencilerin yoğun katılımıyla, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ndeki Bolca Ana Yemekhanesi’nde gerçekleşti. 7 Haziran 2018’de düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 1.000 kişi katıldı. İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Enes Temel’in Kur'an-ı..