TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. KIYMET TUNCA ÇALIYURT’UN BAŞARISI

Trakya Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kıymet Tunca Çalıyurt, 30230 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan “Bağımsız Denetçiler İçin Sürekli Eğitim Tebliği” kapsamında 489 halka açık şirket ve yaklaşık 15.000 KOBİ'nin finansal tablo denetimini yapan 17.606 Bağımsız Denetçi’nin unvanlarının devam ettirilebilmeleri için getirilen “Zorunlu Sürekli Eğitim Programı” kapsamında, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'nin önerisiyle Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından eğitimci olarak atandı.

http://www.kgk.gov.tr/ContentAssingmentDetail/1443/Su%CC%88rekli-Eg%CC%86itim-Programlar%C4%B1na-I%CC%87lis%CC%A7kin-Ek-Duyuru

http://egikur.kgk.gov.tr/

Prof. Dr. Kıymet Tunca Çalıyurt ayrıca, SSCI’de yer alan International Journal of Climate Change Strategies and Management dergisi baş editörü ve aynı zamanda Hamburg Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma ve İklim Değişikliği Yönetimi Merkezi Başkanı Prof. Dr. Walter Leal tarafından “Effects of Climate Change on Accounting, Finance, Taxation, and Valuation (İklim Değişikliğinin Muhasebe, Finans, Vergi ve Değerlemeye Etkileri)” başlıklı özel sayının editörü olarak davet edildi.

http://www.emeraldgrouppublishing.com/products/journals/journals.htm?id=ijccsm

Bu içerik 08.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1073 kez okundu.