TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ’NDE SÖYLEŞİ: BİRAZ KONUŞALIM MI?

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından, 29 Kasım Perşembe günü saat 11:00'de, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda “Biraz Konuşalım mı?” başlıklı söyleşi düzenlenecek. Psikolog Sevcan Erikan ve Arş. Gör. Dr. Süreyya Dal’ın konuşmacı olarak yer alacağı söyleşiye tüm öğrenciler katılabilecek. İki bölümden oluşacak söyleşinin ilk bölümünde, Psikolog Sevcan Erikan, “stresle başa çıkmanın yolları”nı anlatıp, öğrencilerin sorularını yanıtlayacak. İkinci bölümde ise Arş. Gör. Dr. Süreyya Dal, “akademik kariyer nasıl yapılır”, “burslarda ve iş başvurularında gerekli olan motivasyon mektubu nasıl yazılır” konularıyla ilgil bilgi verecek.
Bu içerik 26.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1368 kez okundu.