TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NDE ORYANTASYON PROGRAMI

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, fakülteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler için bir oryantasyon programı düzenledi. Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Binası’nda renkli görüntülere sahne olan toplantı, geniş bir katılım ve yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi.
 
Öğretim üyeleri, yeni gelen öğrencilerin danışman öğretim üyeleri ve 1.sınıf öğrencilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kerem İşcanoğlu, Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Karaağaç Yerleşkesi ile Edirne hakkında verdiği genel bilgilerin ardından, “Türkiye’nin tek sanat kampüsünde okumak büyük ayrıcalıktır.” diyerek Trakya Üniversitesi’nin sadece akademik değil, aynı zamanda eşsiz güzellikteki, sanat eseri niteliğindeki kampüsleriyle de dikkat çektiğini sözlerine ekledi.
 
Programda, akademik ve idari çalışanların tanıtılmasının ardından Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde uygulanan danışmanlık sistemi, sınav sistemi ve akademik takvim hakkında aydınlatıcı bilgiler verildi. Trakya Üniversitesi’nin “Engelsiz Üniversite Birimi” hakkında gerçekleştirilen tanıtım sunumuyla birlikte toplantı sona erdi. Program kapsamında ayrıca bir de şehir gezisi düzenlendi.
Bu içerik 10.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 937 kez okundu.