TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NDE ORYANTASYON PROGRAMI

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, fakülteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler için bir oryantasyon programı düzenledi. Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Binası’nda renkli görüntülere sahne olan toplantı, geniş bir katılım ve yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi.

Öğretim üyeleri, yeni gelen öğrencilerin danışman öğretim üyeleri ve 1.sınıf öğrencilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kerem İşcanoğlu, Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Karaağaç Yerleşkesi ile Edirne hakkında verdiği genel bilgilerin ardından, “Türkiye’nin tek sanat kampüsünde okumak büyük ayrıcalıktır.” diyerek Trakya Üniversitesi’nin sadece akademik değil, aynı zamanda eşsiz güzellikteki, sanat eseri niteliğindeki kampüsleriyle de dikkat çektiğini sözlerine ekledi.

Programda, akademik ve idari çalışanların tanıtılmasının ardından Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde uygulanan danışmanlık sistemi, sınav sistemi ve akademik takvim hakkında aydınlatıcı bilgiler verildi. Trakya Üniversitesi’nin “Engelsiz Üniversite Birimi” hakkında gerçekleştirilen tanıtım sunumuyla birlikte toplantı sona erdi. Program kapsamında ayrıca bir de şehir gezisi düzenlendi.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN MOBİL UYGULAMASI KULLANIMA SUNULDU

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın, TÜBAP kapsamında yürüttüğü “Akademik Süreç Yönetimi Projesi”nin en önemli modüllerinden biri olan “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mobil Uygulaması” kullanıma açıldı. Mobil uygulama, Öğrenci, Akademik Personel ve İdari Personel olmak üzere 3 farklı ara yüzden oluşuyor. Öğrenciler için geliştir..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE HIRVATİSTAN BALTAZAR ZAPRESİC UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Trakya Üniversitesi, uluslararası eğitim alanındaki iş birliklerini her geçen gün daha da artırıyor. Bu kapsamda, Trakya Üniversitesi ile Hırvatistan Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vladimir Simovic tarafından imzalanan protokolle, eği..