TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE “TRAKYA BÖLGESİ AKADEMİK DERGİ EDİTÖRLERİ EĞİTİM SEMİNERİ”

TÜBİTAK tarafından, bugüne kadar sadece büyük şehirlerde düzenlenen eğitim semineri, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun’un daveti ve Doç. Dr. Kadri Kıran’ın gayretleriyle, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde Edirne’de gerçekleştirildi. “Trakya Bölgesi Akademik Dergi Editörleri Eğitim Semineri”, 20 Nisan 2018 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda, TÜBİTAK ULAKBİM DergiPark Proje Yürütücüsü Uzman Fatma Başar, Uzman Didem Aydan, Uzman Filiz Mengüç, Gül Sultan Çavuşoğlu ve Olcay Kara’nın eğitimci olarak katılımıyla düzenlendi. Düzenlenen seminere Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun’un yanı sıra üniversitemizle birlikte Çanakkale Onsekiz Mart, Kırklareli ve Namık Kemal Üniversiteleri akademik dergi editörleri, editör yardımcıları ve yazarlardan oluşan 90 kişilik yoğun bir katılım oldu.

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Bilimsel Dergiler Koordinatörü Prof. Dr. Cem Uzun, seminer kapsamında, TÜBİTAK ULAKBİM DergiPark Proje Yürütücüsü Uzman Fatma Başar’la bir araya gelerek Balkanlar ve Avrupa Bilim Editörleri Birliği (EASE) bünyesinde yapılacak iş birlikleri hakkında verimli bir görüş alışverişinde bulundu.

Dosyalar

Tüm Dosyaları İndir

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN MOBİL UYGULAMASI KULLANIMA SUNULDU

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın, TÜBAP kapsamında yürüttüğü “Akademik Süreç Yönetimi Projesi”nin en önemli modüllerinden biri olan “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mobil Uygulaması” kullanıma açıldı. Mobil uygulama, Öğrenci, Akademik Personel ve İdari Personel olmak üzere 3 farklı ara yüzden oluşuyor. Öğrenciler için geliştir..