TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN ZİYARET

Trakya Üniversitesi Meriç Erkek Basketbol Takımı, takımın Onursal Başkanı olan Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü,  3 Eylül 2013 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Basketbol Şube Sorumlusu Prof. Dr. Nezih DAĞDEVİREN, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Kondisyoner  Yrd.  Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU, Kulüp Başkanı Mehmet ALPTEKİN, Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ ve Başantrenör Mülkü KARADENİZ hazır bulundu.

Ziyaret esnasında, Erkekler Basketbol Bölgesel Lig'inde oynayacak olan takıma yeni katılan oyuncular Berat GÜMÜŞ, Sedat CERMAN, Uğur YILMAZ (Takım Kaptanı), Çetin LALE, Cem ERKUL, Murat CANBAŞ ile sözleşme imzalandı.
Bu içerik 03 Eylül 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3576 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..