TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE GÖRÜNÜMLERİ RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI...

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi "Edirne Görünümleri Resim Yarışması" sonuçlandı. Yarışmanın, Prof. Caner Karavit başkanlığında, Prof. Mustafa Orkun Müftüoğlu, Prof. Dr. Deniz Bayav, Doç. Kerem İşcanoğlu, Öğr. Gör. Veysel Kurucu, Öğr. Gör. Dr. Deniz Gökdumanve Dr. Şafak Güneş Gökduman'dan oluşan jürisi, 24.03.2019 tarihinde Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Temel Sanat Atölyesi'nde, saat 14:00’de toplanarak gelen tüm eseleri titizlikle değerlendirdi. Toplam 50 eser içinden 7 eser ödüle layık görülürken, 29 eser ise sergilemeye layık görüldü.

Ödüller

Birinci: Tolga Boztoprak

İkinci: Oğulcan Öz

Üçüncü: Ecem Aydın

Mansiyon: Ayşe Deniz Almadık

Mansiyon: Sinem Korkut

Mansiyon: Candan Yaraş

Jüri Teşvik Ödülü: Sadık Efe İşçimen
Resim

Sergileme: Şeyma Yaşar, Aslıhan Denek, Feyza Nur Aslan, Dilara Koz, Yasemin Sağışmak, Ş. Gürkan Uzunköprü, Ceren Baykan, Volkan Çoban, Rezzan Kepsutlu, Esra Ağırtopçu, Yasin Çakır, Ezgi Yavuz, Yağız Efe Öz, Eda Kılıç, Aslıhan Elrantissi, Ceren Güncan, Cihan Atıcı, Süheyla Özge Temiz, Abdulmusa Yönyol, İrem Koçan, Tutku Çelik, Halil Başkıran, Doğan Eryener, Nihat Eşiyok, Özge Çavuş, Serhat Biltekin, Aysun Saka, Cansu Devrim Alparslan, Ayşe Panko

Bu içerik 28.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 780 kez okundu.