TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI ÖĞRENCİSİNDEN ULUSLARARASI YARIŞMADA DERECE…

Yurt içi ve yurt dışında katıldığı birçok organizasyonda Trakya Üniversitesi’ni başarıyla temsil eden Devlet Konservatuvarı, konser performanslarının yanı sıra akademisyen ve öğrencilerinin başarılarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, her yıl dünyanın farklı şehirlerinde düzenlenen, merkezi St. Petersburg'da bulunan ve bu yıl ikincisi Alanya’da gerçekleştirilen “Uluslararası Viva Music Yarışması” kapsamında başarılarına bir yenisini daha ekledi. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı 1. sınıf öğrencisi İrem Güler, Antalya Viva Müzik Vakfı tarafından düzenlenen Klasik Müzik Yarışması’nda üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Trakya, Mersin, Girne, Bakü, Sankt Petersburg, Rostov, Moskova ve Özbekistan’dan birçok katılımcılının yarıştığı müzik yarışmasına katılan İrem Güler, piyanosunun başına geçerek tüm jüri üyelerini etkilemeyi başardı.

Alexei Rudnevsky, Yuri Sayutkin, Guljahan Babayecab Solak ve Nina Rudnevskaya' dan oluşan juri, başarılı performansları sonucunda, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Işıl Dağlar’ın öğrencisi İrem Güler’i 3’üncülükle ödüllendirdi.

Haber: Ali KÜÇÜKOĞLU
Editör: Sertan ATASOY
Bu içerik 07.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 438 kez okundu.