TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUARI’NDA ORYANTASYON

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt yaptırarak eğitime başlayan öğrencilerin uyumunu kolaylaştırmak amacıyla bir oryantasyon programı düzenledi. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bahçesinde başlayan programa Konservatuvar Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Musa Eren İşkodralı ve Yüksekokul Sekreteri Müstecep Gümen katıldı.

Toplantıda, öğrencilere okulun işleyişi, kurumsal ve fiziki yapısı, eğitim-öğretim ve sosyal olanakları, sınav sistemi, derslere devam, danışmanlık uygulaması, web sayfası ve iletişim yöntemleri gibi konular hakkında bilgi verilerek akademik ve idari çalışanlar tanıtıldı. Soru-cevap ve görüş alışverişiyle son bulan program çerçevesinde öğrenciler için, danışman öğretim elemanları eşliğinde Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi ve Edirne Millet Kıraathanesi’ni de içeren bir tarih ve kültür gezisi düzenlendi.

Bu içerik 06.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1718 kez okundu.