TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUARI’NDA ORYANTASYON

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt yaptırarak eğitime başlayan öğrencilerin uyumunu kolaylaştırmak amacıyla bir oryantasyon programı düzenledi. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bahçesinde başlayan programa Konservatuvar Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Musa Eren İşkodralı ve Yüksekokul Sekreteri Müstecep Gümen katıldı.

Toplantıda, öğrencilere okulun işleyişi, kurumsal ve fiziki yapısı, eğitim-öğretim ve sosyal olanakları, sınav sistemi, derslere devam, danışmanlık uygulaması, web sayfası ve iletişim yöntemleri gibi konular hakkında bilgi verilerek akademik ve idari çalışanlar tanıtıldı. Soru-cevap ve görüş alışverişiyle son bulan program çerçevesinde öğrenciler için, danışman öğretim elemanları eşliğinde Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi ve Edirne Millet Kıraathanesi’ni de içeren bir tarih ve kültür gezisi düzenlendi.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, EDİRNE LİSESİ İLE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, mezun olduğu Edirne Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Edirne Lisesi’nin başlattığı, “İlham Veren Sohbetler” etkinlikleri kapsamında Edirne Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, gerçekleştirdiği söyleşide hayatından kesitler sunarken öğrencilerin sorularını da içtenlikle yanıtladı. Lisenin konferan..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NDEN RAMAZANDA ORUÇ VE SAĞLIKLI BESLENME TOPLANTISI

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Leyla Tevfikoğlu Pehlivan, Ramazan ayında doğru beslenme konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen toplantıda, Dr. Öğretim Üyesi Leyla Tevfikoğlu Pehlivan, Ramazan ayında sağlıklı beslenme ile kronik bir hastalığı olan kişilerin dikkat etmesi gereken ..