TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUARI’NDA ORYANTASYON

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt yaptırarak eğitime başlayan öğrencilerin uyumunu kolaylaştırmak amacıyla bir oryantasyon programı düzenledi. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bahçesinde başlayan programa Konservatuvar Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Musa Eren İşkodralı ve Yüksekokul Sekreteri Müstecep Gümen katıldı.

Toplantıda, öğrencilere okulun işleyişi, kurumsal ve fiziki yapısı, eğitim-öğretim ve sosyal olanakları, sınav sistemi, derslere devam, danışmanlık uygulaması, web sayfası ve iletişim yöntemleri gibi konular hakkında bilgi verilerek akademik ve idari çalışanlar tanıtıldı. Soru-cevap ve görüş alışverişiyle son bulan program çerçevesinde öğrenciler için, danışman öğretim elemanları eşliğinde Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi ve Edirne Millet Kıraathanesi’ni de içeren bir tarih ve kültür gezisi düzenlendi.

Bu içerik 06 Kasım 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1417 kez okundu.

AİLE BOYU TRAKYA ÜNİVERSİTELİ

2019 yılında, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sınavlarında başarılı olarak Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü kazanan Kayra Çağ Canarslan, aynı üniversitede eğitim gören anne ve babasıyla okul arkadaşı oldu. Balkan Kongre Merkezi’ne gelerek kaydını gerçekleştiren Kayra Çağ Canarslan’ın annesi Trakya Üniversitesi Eğit..

EMEKLİ HEKİM İNAYET DİKİM KORKUT, 67 YAŞINDA ÖĞRENCİ OLARAK TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE

42 yıl sonra 2019 yılında, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimliği mesleğinden emekli olan İnayet Dikim Korkut, aynı yıl girdiği üniversite sınavını kazanarak Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı’na yerleşti. Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı öğrenci kayıtları devam ederken, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sın..