TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BALKAN SENFONİ ORKESTRASI’NDAN, CUMHURİYETİN 96. YAŞINA YAKIŞIR KONSER…

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası, Keşan’da unutulmaz bir konsere daha imza attı. Balkan Senfoni Orkestrası, Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, Trakya Üniversitesi ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirilen “Cumhuriyet Haftası Etkinlikleri” kapsamında muhteşem bir konser verdi. Keşan Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konsere Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Keşan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adil Oğuzhan, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Kök, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, kurum müdürleri, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.

Şefliğini Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in yaptığı Balkan Senfoni Orkestrası gecede marşlar, kahramanlık türküleri ve Balkan ezgileri çalarak dinleyicilerin cumhuriyet coşkusunu kat be kat artırdı.

Haber: Engin Arda
Editör: Fırat Güngör
Bu içerik 05.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 453 kez okundu.