TRAKYA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ TAKVİMİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ TAKVİMİ

4-15 Ocak 2016

Öğretim elemanlarının kadrolarının bulunduğu bölüm/anabilim dalı başkanlıklarına başvurusu

18-22 Ocak 2016

Üniversitemiz birimlerinde kurulan ön inceleme heyetleri tarafından sunulan belgelerin incelenmesi

25 Ocak 2016

Ön inceleme heyetleri tarafından teşvik almaya hak kazananların liste ve evraklarının nihai karar için akademik teşvik komisyonuna gönderilmesi

26-29 Ocak 2016

Akademik teşvik komisyonu tarafından teşvik başvurularının değerlendirilmesi

29 Ocak 2016

Teşvik almaya hak kazanan öğretim elemanlarının üniversite web sayfasından ilan edilmesi

1-5 Şubat 2016

Sonuçlar için senatoya itiraz süreci

8-12 Şubat 2016

Senato tarafından itirazların sonuçlandırılması

AÇIKLAMALAR

1) Akademik faaliyetlere ilişkin başvurularda YÖKSİS ten (https://yoksis.yok.gov.tr/) alınan çıktı kullanılacaktır. Bu nedenle, YÖKSİS şifresi olmayan öğretim elemanlarımız, YÖKSİS giriş sayfasında "şifremi unuttum" seçeneğine tıklayarak yeni şifrelerini edinebilirler. Şifrelerini edinemeyenler personel@trakya.edu.tr adresinden e-posta ile talep edebilir veya personel daire başkanlığının  2234215-1366 nolu telefonuna ulaşarak temin edebilirler.

2) Başvuruda, akademik faaliyetlere ilişkin YÖKSİS’ ten alınan çıktı ile birlikte akademik faaliyetlere ilişkin belge/çıktı/döküman (makalenin ilk sayfası, projenin bittiğini gösteren belge v.b.) eklenmelidir.

3) Akademik teşvik başvuru modülü Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından YÖKSİS sisteminde 5 Ocak 2016 tarihinde aktif  hale getirilecektir.

4) Birimlerdeki ön inceleme komisyonlarının oluşturularak 8 Ocak 2016 tarihine kadar rektörlüğe bildirilmesi gerekmektedir.

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği

Bu içerik 31 Aralık 2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 5549 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..