TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, EDİRNE BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE...

Trakya Üniversitesi, Bahçeşehir Koleji Edirne Kampüsü’nde düzenlenen üniversite tanıtım fuarına katıldı. 7 üniversitenin tanıtım standı açtığı ve bu yıl 3.’sü düzenlenen “Üniversite Eğitim ve Tanıtım Fuarı”na, Edirne’nin farklı liselerinde öğrenim gören yaklaşık 1.000 öğrenci katıldı.

Fuarda, Edirne ve ilçelerden gelen öğrenciler, üniversite temsilcileriyle birebir görüşerek üniversitelerin akademik ve fiziki olanakları hakkında bilgi sahibi olurken, üniversite temsilcileri, dağıttıkları tanıtım katalogları ve broşürleri eşliğinde öğrencileri bilgilendirdi. Fuarın en çok ilgi gören üniversitesi Trakya Üniversitesi oldu.

Edirne Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleşen fuara, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin yanı sıra aileler de yoğun ilgi gösterdi. Fuarda ziyaretçilere, Trakya Üniversitesi’nin akademik birimleri, bölümlere ait puanları ve sosyal olanakları, öğrencilere sunulan imkânlar, kulüp faaliyetleri ve yurt dışı öğrenci hareketliliği hakkında bilgi verildi.

Bu içerik 15.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 558 kez okundu.