TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ’NİN YENİ DÖNEM BAŞKANI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU

Trakya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 29 Haziran’da gerçekleştirilen Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 13. Üst Kurul Toplantısı’nın ardından, Trakya Üniversiteler Birliği 3. Dönem Başkanlığı’nı 2016 yılından bu yana sürdüren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer görevini, düzenlenen törenle Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na devretti.

Trakya Üniversiteler Birliği 4. Dönem (2018-2020) başkanlığı görevini üstlenen Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversiteler Birliği'nin kuruluşu ve gelişimindeki katkılarından dolayı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’e teşekkür ederek plaket ve Edirne kırmızısı desenlerinin kullanıldığı bir kravat takdim etti. Trakya Üniversiteler Birliği 3. Dönem (2016-2018) Başkanı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, birliğin yeni dönem başkanlığının Trakya Üniversitesi’ne hayırlı olmasını dileyerek Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na bu yeni dönemde başarılar diledi.

Devir teslim töreninde ayrıca Trakya Üniversiteler Birliği’ne bağlı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ), Kırklareli Üniversitesi Rektörleri ile törene misafir olarak katılan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na hediye takdimi gerçekleştirdi. Birlik üyesi Üniversitelerin rektörleri, 2 yıl boyunca başkanlık görevini yürütecek Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na Trakya Üniversiteler Birliği 2018-2020 Dönemi Başkanlığı görevinde başarılar diledi.

Bu içerik 03 Temmuz 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1085 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU “15 TEMMUZ” ÖZEL GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Trakya Üniversitesi Senatosu, “15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü” anma programı dolayısıyla özel bir gündemle toplandı. 16 Temmuz 2018’de Trakya Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’ndaki toplantı, 50 tam üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz’da yaşananları hatırlatan, hafızaların tazelenmesini sağlayan kısa film gösteriminin ardından Senato Üyeleri’nin serbes..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, KARADAĞ SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ Sağlık Bakanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar’dan oluşan heyete, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip eşlik etti. Heyet, Karadağ Sağlık Bakan Yardımcısı ve Sağ..