TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ’NİN YENİ DÖNEM BAŞKANI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU

Trakya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 29 Haziran’da gerçekleştirilen Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 13. Üst Kurul Toplantısı’nın ardından, Trakya Üniversiteler Birliği 3. Dönem Başkanlığı’nı 2016 yılından bu yana sürdüren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer görevini, düzenlenen törenle Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na devretti.

Trakya Üniversiteler Birliği 4. Dönem (2018-2020) başkanlığı görevini üstlenen Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversiteler Birliği'nin kuruluşu ve gelişimindeki katkılarından dolayı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’e teşekkür ederek plaket ve Edirne kırmızısı desenlerinin kullanıldığı bir kravat takdim etti. Trakya Üniversiteler Birliği 3. Dönem (2016-2018) Başkanı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, birliğin yeni dönem başkanlığının Trakya Üniversitesi’ne hayırlı olmasını dileyerek Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na bu yeni dönemde başarılar diledi.

Devir teslim töreninde ayrıca Trakya Üniversiteler Birliği’ne bağlı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ), Kırklareli Üniversitesi Rektörleri ile törene misafir olarak katılan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na hediye takdimi gerçekleştirdi. Birlik üyesi Üniversitelerin rektörleri, 2 yıl boyunca başkanlık görevini yürütecek Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na Trakya Üniversiteler Birliği 2018-2020 Dönemi Başkanlığı görevinde başarılar diledi.

Bu içerik 03 Temmuz 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1196 kez okundu.

YENİ KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, “Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ İlleri 2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye gelen Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yap..