TİM TEB GİRİŞİM EVİ DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ

Edirne TİM TEB Girişim Evi tarafından düzenlenen ''Dijital Pazarlama Eğitimi''ne Davetlisiniz!

Kayıt ve detaylı bilgi için https://dijital_pazarlama.eventbrite.com

Kontenjan sınırlıdır.

Eğitimde dijital pazarlamanın temelleri ve yöntemleri aktarılacaktır. Uygulamalı olarak yapılacak eğitim kapsamında dijital pazarlama alt öğeleri arasındaki sinerji ve optimizasyon yöntemleri incelenecektir.

• Örneğin e-mail marketing kampanyanızın performansı aynı zamanda remarketing kampanyanızın performansı ile de ilişkilidir.
  • Dijital pazarlama bütçenizin doğru noktasını merak mı ediyorsunuz? Sizce ayda 5.000 TL mi bütçe ayırmalısınız yoksa 50.000 TL bütçe mi ayırmalısınız?
  • Kampanyalarınızdaki KPI (Key Performance Indicator – Başarı Göstergeleri) nelerdir? Hangi metriği optimizasyonu yaparken en fazla dikkate almalısınız?
  • Email marketing kampanyalarınızda 6 adet ürün satmanız gerekiyor. Daha fazla satarsanız deponuzda ürün yok, daha az satarsanız da deponuzda mal kalacak. Kaç kişiye mail göndermelisiniz?
  • Affiliate marketing (Satış Ortaklığı Reklamları) nedir biliyor musunuz? Pazarlama bütçeniz yok ama pazarlama yapmaya mı ihtiyacınız var?

gibi birçok sorunun cevaplanacağı eğitim 7 Ekim tarihinde 14:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

'Eğitmen: Harun Ünlüsoy
Yer: Trakya Teknopark Toplantı Salonu
Tarih: 7 Ekim 2017, Cumartesi
Saat: 14:00– 18:00'

Harun Ünlüsoy Özgeçmiş:

İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Harun Ünlüsoy, ağırlıklı olarak e-ticaret sektörü olmak üzere birçok online pazarlama pozisyonunda ve projede görev almıştır.
Bu süre içerisinde Gittigidiyor.com grup şirketlerinden biri olan Magnet A.Ş, Dünya’nın en büyük SEM ajanslarından biri olan iProspect, Türkiye’nin en önemli eticaret firmalarından biri olan Hizlial.com, online çiçek satışı konusunda lider firma olan Ciceksepeti.com gibi firmalarda online pazarlama ve İş Zekası (Business Intelligence) ve davranışsal hedefleme konusunda uluslararası düzeyde faaliyet gösteren Phorm’da Performance Manager olarak görev yapmıştır.
Profesyonel kariyeri boyunca Google Analytics, Google AdWords, display network, real time bidding, email marketing, affiliate marketing, CRM, business intelligence gibi alanlarda birçok başarılı işe imza atmış ve Google AdWords konusunda “Automated Rules” üzerine global başarı hikayesi yayınlanmıştır.
Sektör deneyiminin yanısıra 2009 yılından bu yana ise Google Analytics, Google Adwords, online marketing, email marketing, affiliate marketing, growth hacking, Excel, girişimcilik ve eticaret gibi konularda danışmanlık vermektedir. Danışmanlık ve eğitim alanındaki tecrübelerini, 2014 yılı başında kurduğu Boosmart ve Booacademy firmaları ile sektöre aktarmaya başlamıştır.

Bu içerik 28 Eylül 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 438 kez okundu.

ÜNİVERSİTEMİZDE “YENİ DÜNYA, YENİ TÜRKİYE VE MEDENİYETLER İTTİFAKI” KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Medeniyetler İttifakı Türkiye Eşgüdüm Kurulu Başkanlığı, Edirne Valiliği, Trakya Üniversitesi ve İstanbul Uluslararası Medeniyet Araştırmaları Derneği ve Merkezi (MEDAR) iş birliğinde düzenlenen “Yeni Dünya, Yeni Türkiye ve Medeniyetler İttifakı” Konferansı, Üniversitemiz ev sahipliğinde 20 Şubat 2018 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa, Medeniyetler İttifakı Türkiye Ulusal ..

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..