TEKİRDAĞ MALİ MÜŞAVİRLER VE BAĞIMSIZ DENETÇİLER DERNEĞİ TARAFINDAN (TRAMTED) İŞLETME BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE SERTİFİKALI LUCA BEYANNAME HAZIRLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 4.Sınıf öğrencilerine 10 Nisan 2018 tarihinde mezuniyet sonrası iş imkanlarının arttırılması için Ekim 2017 tarihinde yapılan Sertifikalı LUCA Temel Eğitimi'nin ardından TRAMTED Başkanı Bağımsız Denetçi Rüstem Tuna ve 2004 yılı İşletme Bölümünü birincilik ile bitiren mezunumuz Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Fatih Saraç tarafından "LUCA Bilgisayarlı Muhasebe Programında Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi Beyanname Doldurma Eğitimi" online ve gerçek şirket verileri kullanılarak verildi. Eğitime 50 öğrenci katıldı. Eğitim sonrasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler konuşmacılara çiçek takdim ederek Üniversitemize verdikleri destek için teşekkür etti.

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz Selanik Aristotle Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Selanik Aristotle Üniversitesi Rektörü Prof. Pericles A. Mitkas, akademisyen ve öğrencilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Ariadni Stogiannidou, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başka..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDE “VİYOLONSEL & GİTAR DUO KONSERİ”

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Viyolonsel&Gitar Duo” konseri düzenlendi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri, Trakya Üniversitesi’nin davetlisi olarak geldiği Edirne’de, Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda bir konser etkinliği gerçekleştirdi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı &oum..