TEKİRDAĞ MALİ MÜŞAVİRLER VE BAĞIMSIZ DENETÇİLER DERNEĞİ TARAFINDAN (TRAMTED) İŞLETME BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE SERTİFİKALI LUCA BEYANNAME HAZIRLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 4.Sınıf öğrencilerine 10 Nisan 2018 tarihinde mezuniyet sonrası iş imkanlarının arttırılması için Ekim 2017 tarihinde yapılan Sertifikalı LUCA Temel Eğitimi'nin ardından TRAMTED Başkanı Bağımsız Denetçi Rüstem Tuna ve 2004 yılı İşletme Bölümünü birincilik ile bitiren mezunumuz Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Fatih Saraç tarafından "LUCA Bilgisayarlı Muhasebe Programında Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi Beyanname Doldurma Eğitimi" online ve gerçek şirket verileri kullanılarak verildi. Eğitime 50 öğrenci katıldı. Eğitim sonrasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler konuşmacılara çiçek takdim ederek Üniversitemize verdikleri destek için teşekkür etti.

YENİ KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, “Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ İlleri 2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye gelen Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yap..