TAŞERON PERSONEL SINAV SAATİ DEĞİŞİKLİĞİ

16 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan Taşeron Personel Sınavı grupları arasında yer alan “HASTA TAŞIMA VE YEMEK DAĞITIM SINAV DUYURUSU” listesindeki personelin yürütülen hizmetlerde aksaklığa yol açılmaması amacıyla sınav saatlerinde değişikliğe gidilmiştir.

Hasta Taşıma ve Yemek Dağıtım grubunda yer alan personelin ekli listede belirtilen sınav saatinde, sınavın yapılacağı yerde hazır olmaları gerekmektedir.

NOT: Diğer gruplarda bir değişiklik yapılmamıştır.

SINAV YERİ: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi Bloğu Zemin Kat

İlgilere ilanen duyurulur.

Bu içerik 12 Mart 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1217 kez okundu.

HASTA TAŞIMA VE YEMEK DAĞITIM SINAV DUYURUSU(1).xlsx
(16.79 KB)

Dosyayı İndir

YENİ EDİRNE’NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ