SÜREKLİ İŞÇİ KURA SONUÇLARI

Üniversitemizde görev yapmak üzere, 4857 Sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumunca (İş-Kur) gönderilen listelerde isimleri belirtilen (engelli) adayların noter tarafından kura çekim işlemleri yapılmış olup kura sonuçları ile mülakat sınavının tarihi, yeri ve saati aşağıda belirtilmiştir.

SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

MÜLAKAT  TARİHİ                     : 20 Eylül 2019 Cuma

SAATİ                                               : 14:30

YER                                                  : TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

BALKAN KONGRE MERKEZİ

AÇIKLAMALAR

1- Yalnızca asıl adaylar mülakata alınacaktır.

2 - Adayların engel durumunu gösterir sağlık kurulu raporlarını yanlarında bulundurması gerekmektedir.(fotokopisi yeterlidir.)

KURUM TARAFINDAN (İŞ KUR)  ÖNCELİKLİ LİSTEDE İSMİ BELİRTİLEN VE MÜLAKATA ALINCAK ADAYLARA İLİŞKİN LİSTE

ADI SOYADI

ÜLKÜ ATİLA

NOTER TARAFINDAN YAPILAN KURA SONUCUNA GÖRE SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ENGELLİ ADAYLARA İLİŞKİN LİSTE

ASIL ADAY LİSTESİ

ŞAFAK YAVUZ

AKİF ALIRAT

GÖKHAN DEMİRTAŞ

NOT: Asıl adaylardan sınava katılmayan olması durumunda sırasıyla yedek adaylar sınava çağrılacaktır.

SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

MÜLAKAT  TARİHİ                     : 20 Eylül 2019 Cuma

SAATİ                                               : 15:30

BALKAN KONGRE MERKEZİ

AÇIKLAMALAR

1-Eski Hükümlü ve Terör mağduru adayların e-devlet üzerinden alacakları adli sicil ve arşiv kaydı çıktısı ile eski hükümlü olduğuna dair belgeleri yanlarında bulundurması gerekmektedir. (fotokopisi yeterlidir.)

ADI SOYADI

AHMET ESER

ARİF ILDIRIM

AYTAÇ HOROZLU

BARIŞ PERÇİN

EMRAH GÜLSÜN

HAKAN İŞBİLEN

KÜRŞAT KURT

MEHMET SEVİNÇ

MURAT UĞURLU

MURAT ERHAN ŞANLIKEN

OĞUZ PAŞALI

OSMAN ALTIOK

SERHAT TAŞKIRAN

SERKAN SAVAŞ

SOYDAN ŞAVUL

YILMAZ ÖRS

İlgililere ilanen duyurulur.

Bu içerik 18 Eylül 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2149 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi, 2019-2020 akademik yılında Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine “Beyaz Önlük Giyme Töreni”nde mesleğin ilk adımı olan beyaz önlükleri giydirildi. Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Murat Yurtcan, Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. D..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE, 2019-2020 AKADEMİK YILI BAŞARI VE YÜKSELTME TÖRENİ COŞKUSU

Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Akademik Yılı Başarı ve Yükseltme Töreni coşkusu yaşandı. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, 2019-2020 Akademik Yılı’nda yükseltme alan akademik çalışanlar için cübbe giyme töreni gerçekleştirildi. Bununla birlikte, bilim, kültür ve spor dünyasına katkı sağlayan öğretim elemanı ve öğrencilere teşekkür..