SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ TRT DİYANET’TE

TRT Diyanet Kanalı tarafından yayınlanan "İftarı Beklerken" programındaki canlı yayında Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu eşliğinde müzemizde gerçekleştirildi. Rektörümüz Edirne'nin tarihi dokusu ve II. Bayezid Külliyesi'nin tarihi, Üniversitemizin kuruluşundan bugüne değin ilimize kattığı kültürel ve sosyal rolü, müzemizin aldığı ödülleri ve gelişimi, aynı zamanda Üniversitemizin sürdürdüğü "Bir Öğrenci De Sen Okut!" kampanyası hakkında bilgiler verdi. Sunucu İbrahim Bildirir "Görüyorum ki 500 yıldır burada pek bir şey değişmemiş, Bir Öğrenci De Sen Okut kampanyasıyla öğrenciler vakıf sisteminden faydalanmaya devam ediyor. Bu da çok güzel bir şey." diyerek düşüncelerini dile getirirken Müze Müdürümüz Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğr. Gör. Hakan Akıncı da müzemizin mimari yapısı ve özelliklerini izleyicilere aktardı.
Bu içerik 15 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 733 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..