SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ TRT DİYANET’TE

TRT Diyanet Kanalı tarafından yayınlanan "İftarı Beklerken" programındaki canlı yayında Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu eşliğinde müzemizde gerçekleştirildi. Rektörümüz Edirne'nin tarihi dokusu ve II. Bayezid Külliyesi'nin tarihi, Üniversitemizin kuruluşundan bugüne değin ilimize kattığı kültürel ve sosyal rolü, müzemizin aldığı ödülleri ve gelişimi, aynı zamanda Üniversitemizin sürdürdüğü "Bir Öğrenci De Sen Okut!" kampanyası hakkında bilgiler verdi. Sunucu İbrahim Bildirir "Görüyorum ki 500 yıldır burada pek bir şey değişmemiş, Bir Öğrenci De Sen Okut kampanyasıyla öğrenciler vakıf sisteminden faydalanmaya devam ediyor. Bu da çok güzel bir şey." diyerek düşüncelerini dile getirirken Müze Müdürümüz Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğr. Gör. Hakan Akıncı da müzemizin mimari yapısı ve özelliklerini izleyicilere aktardı.
Bu içerik 15.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1010 kez okundu.