STEM Eğitimi programı 08 Mayıs 2017 tarihinde Eğitim Fakültesinde gerçekleştirildi. Programa Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım “Okul öncesi dönem, bir bakıma insanın hayata hazırlandığı dönem olarak kabul edebileceğimiz bir süreç. Bu konuya bilim adamlarımız ruh mimarları, kişilik mimarları diyorlar. Bu yüzden bu dönemin öğretmenleri son derece önemli ve yapacakları işte bu derece önemli, işimizin farkında olmak çok daha önemli.” dedi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim Akgündüz STEM Yaklaşımı Semineri verdi. Eğitimde yaklaşımı hakkında bilgi verdi.

Program 09 Mayıs 2017 tarihinde Üniversitemiz Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Yeşim Fazlıoğlu, Doç. Dr. Eylem Bayır ve Arş. Gör. Gülşah Günşen tarafından verilen Erken Çocukluk Dönemi STEM Yaklaşımı Atölyeleri gerçekleştirilmesi ile son buldu.
Bu içerik 10.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 738 kez okundu.