SÖYLEŞİ: FERİT ÖZŞEN HEYKELLERİ

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Prof. Ferit Özşen’i ağırlıyor. Prof. Özşen, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda, 17 Nisan 2019 tarihinde saat 14.00’de, “Ferit Özşen Heykelleri” konulu bir söyleşi kapsamında yarım yüzyılın üzerindeki sanatsal tecrübesini görsel ve sözlü olarak izleyecilerle paylaşacak.

Heykel alanında, Türkiye’deki en tecrübeli ve donanımlı isimlerden biri olan ve Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde 1964 yılında başlayan sanatçı/heykeltıraş yaşamını günümüzde de aktif olarak sürdüren Prof. Özşen, 1971 yılında başladığı akademik çalışmalarına da özel bir üniversite bünyesinde devam etmektedir.
Bu içerik 17 Nisan 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 79 kez okundu.

AİLE BOYU TRAKYA ÜNİVERSİTELİ

2019 yılında, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sınavlarında başarılı olarak Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü kazanan Kayra Çağ Canarslan, aynı üniversitede eğitim gören anne ve babasıyla okul arkadaşı oldu. Balkan Kongre Merkezi’ne gelerek kaydını gerçekleştiren Kayra Çağ Canarslan’ın annesi Trakya Üniversitesi Eğit..

EMEKLİ HEKİM İNAYET DİKİM KORKUT, 67 YAŞINDA ÖĞRENCİ OLARAK TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE

42 yıl sonra 2019 yılında, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimliği mesleğinden emekli olan İnayet Dikim Korkut, aynı yıl girdiği üniversite sınavını kazanarak Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı’na yerleşti. Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı öğrenci kayıtları devam ederken, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sın..