SEMİNER: AUTONOMY AND TEACHER TRAINING FOR THE 21ST CENTURY SKILLS

Bu içerik 08 Kasım 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 402 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi, 2019-2020 akademik yılında Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine “Beyaz Önlük Giyme Töreni”nde mesleğin ilk adımı olan beyaz önlükleri giydirildi. Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Murat Yurtcan, Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. D..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE, 2019-2020 AKADEMİK YILI BAŞARI VE YÜKSELTME TÖRENİ COŞKUSU

Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Akademik Yılı Başarı ve Yükseltme Töreni coşkusu yaşandı. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, 2019-2020 Akademik Yılı’nda yükseltme alan akademik çalışanlar için cübbe giyme töreni gerçekleştirildi. Bununla birlikte, bilim, kültür ve spor dünyasına katkı sağlayan öğretim elemanı ve öğrencilere teşekkür..