ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM ELEMANLARI PLASTİK SANATLAR SERGİSİ

Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Plastik Sanatlar Sergisi 24 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde açıldı. Sergiye Seramik, Geleneksel El Sanatları, Grafik Tasarımı, Kuyumculuk ve Takı tasarımı bölümlerinin öğretim elemanları farklı eserlerle katılım gösterdi.

Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Semiha Kartal, Öğretmenler Günü vesilesiyle açılmış olan sergide bir konuşma gerçekleştirdi. Yrd. Doç. Dr. Semiha Kartal “Hepimizin birey olma yolunda en büyük ışık kaynağı, yol göstericisi olan öğretmenlerimizin böyle özel günlerde anılıyor olması bizim için çok önemli. Bugün öğretmenlerimizin önemini anlatmak için toplandık ancak tabi ki bunu tek bir güne sığdırmak mümkün değil. Üzerimizde emeği olan öğretmenlerimizin varlığını hissediyor olmak hepimiz için onur kaynağı. Bu serginin oluşumuna katkı sağlayan tüm hocalarımın ellerine ve emeklerine sağlık.” dedi.

Öğretim elemanları katılımcılarla birlikte sergiyi gezdi. 24 Kasım 2017 tarihinde açılan sergi 01 Aralık 2017 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak. 
Bu içerik 24.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 468 kez okundu.