ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİMİZDEN ZİYARET

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 06-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen 2016 Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan takımımız ile Erkekler Serbest Stil kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan takımımız 13 Nisan 2016 tarihinde Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz ve Antrenör Öğretim Görevlisi Mehmet Yavuz Aydemir de bulundu.

Bayan takımımızda 69 kg’da Sinem Topçu, 53 kg’da Özge Kuzucukdır Türkiye şampiyonu, 48 kg’da Büşra Görmüş Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkekler Serbest Stil takımımız 86 kg’da Mustafa Akın Türkiye şampiyonu, 70 kg’da Onur Top ve 74 kg’da Selçuk Derviş Türkiye ikincisi, 66 kg’da Mücahit Çetin Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkekler Grekoromen Stilde takımımız 57 kg’da Ayhan Karakuş Türkiye şampiyonu, 76 kg’da Göktuğ Arslan Türkiye üçüncüsü oldu.
Bu içerik 13 Nisan 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 937 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..