ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİMİZDEN ZİYARET

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 06-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen 2016 Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan takımımız ile Erkekler Serbest Stil kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan takımımız 13 Nisan 2016 tarihinde Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz ve Antrenör Öğretim Görevlisi Mehmet Yavuz Aydemir de bulundu.

Bayan takımımızda 69 kg’da Sinem Topçu, 53 kg’da Özge Kuzucukdır Türkiye şampiyonu, 48 kg’da Büşra Görmüş Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkekler Serbest Stil takımımız 86 kg’da Mustafa Akın Türkiye şampiyonu, 70 kg’da Onur Top ve 74 kg’da Selçuk Derviş Türkiye ikincisi, 66 kg’da Mücahit Çetin Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkekler Grekoromen Stilde takımımız 57 kg’da Ayhan Karakuş Türkiye şampiyonu, 76 kg’da Göktuğ Arslan Türkiye üçüncüsü oldu.
Bu içerik 13.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1119 kez okundu.