SAĞLIK MÜZEMİZ ÖRNEK MÜZE

Gülhane Askeri Tıp Akademisinin müzecilik çalışmaları için Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni inceleyen GATA TIP Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tabip Albay Muharrem Uçar’a, Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesini ziyaret gezdirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük Mayıs 2015’te Sağlık Müzesinin restore edilen Darüşşifa bölümü hakkında ve tıp tarihi konusunda bilgi verdi. Ziyarette ayrıca Yrd. Doç. Dr. Ratıp Kazancıgil ve Öğretim Görevlisi Nilüfer Gökçe de bulundu.

Ziyarette Rektörümüz ve Doç. Dr. Tabip Albay Muharrem Uçar Üniversitemiz ve GATA arasında akademik işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Bu içerik 11 Şubat 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1274 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..