Gülhane Askeri Tıp Akademisinin müzecilik çalışmaları için Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni inceleyen GATA TIP Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tabip Albay Muharrem Uçar’a, Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesini ziyaret gezdirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük Mayıs 2015’te Sağlık Müzesinin restore edilen Darüşşifa bölümü hakkında ve tıp tarihi konusunda bilgi verdi. Ziyarette ayrıca Yrd. Doç. Dr. Ratıp Kazancıgil ve Öğretim Görevlisi Nilüfer Gökçe de bulundu.

Ziyarette Rektörümüz ve Doç. Dr. Tabip Albay Muharrem Uçar Üniversitemiz ve GATA arasında akademik işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Bu içerik 11.02.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1657 kez okundu.