SAĞLIK HİZMETLERİ ALANINDAKİ ÇALIŞMALARIYLA TANINAN PROF. DR. SAVITRI SINGH CARLSON TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE

Trakya Üniversitesi Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu, 22 Mayıs 2018’de, University of Texas Sağlık Bilimleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Savitri Singh Carlson’ı ağırladı. “Fulbright” programı kapsamında üniversitemizi ziyaret eden Prof. Dr. Savitri Singh Carlson, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu’nda akademisyenler ve öğrencilerle buluştu.

Dünyada hemşirelik alanındaki çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Savitri Singh Carlson, verdiği seminerde katılımcılar tarafından büyük ilgiyle dinlendi. Akademisyenlerin bir araya geldiği etkinlikte eğitimin geliştirilmesi ve öğrenci değişimleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Konuşmasının sonunda Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akdere tarafından Prof. Dr. Savitri Singh Carlson’a günün anısına plaket takdim edildi. Yoğun ilgi gören programın sonunda Prof. Dr. Carlson, üniversitemizde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu içerik 23.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 521 kez okundu.