SAĞLIK BAKANI DR. FAHRETTİN KOCA BAŞKANLIĞINDAKİ BÖLGESEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI EDİRNE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın, çeşitli temaslarda bulunmak ve koronavirüsle mücadelede “Bölge Değerlendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye geldi. Dr. Fahrettin Koca ve Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı Edirne Valisi Ekrem Canalp, AK Parti MKYK Üyesi, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile birlikte il protokolü karşıladı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Edirne Valiliği’nde yaptığı basın açıklamasının ardından Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastalarla bir süre sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Dr. Fahrettin Koca, ziyaret sonrasında Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale illerini kapsayan Bölge Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın Edirne programına eşlik eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki pandemi ile mücadele çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Bakan Dr. Fahrettin Koca başkanlığında, 4 ilin sağlık yöneticileriyle gerçekleştirilen Bölgesel Değerlendirme Toplantısına katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi’nin COVİD-19 ile mücadele kapsamında bölge genelinde yürüttüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği uygulamalar ile sağlık hizmetler hakkında bilgiler vererek, destekleri için Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkürlerini sundu.

Bu içerik 05.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 928 kez okundu.