REKTÖRÜMÜZÜN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Edirne’de 1488’de Sultan II. Bayezid Darüşşifası’nda başlayan sağlık hizmeti bugün bu misyonu yüklenen Tıp Fakültemiz ile devam etmektedir. “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi / Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi” sözünü kendine vizyon edinmiş sağlık çalışanlarımız; Balkanlardan ve Ülkemizin tüm bölgelerinden gelen insanlara gece-gündüz, kar-çamur demeden büyük bir özveriyle çalışarak ellerinden gelen her türlü hizmeti sunmaktadır.

İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu

Bu içerik 14 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 439 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..