REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NUN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kutsal bir meslek icra ederek gençlerimizi ve ülkemizi geleceğe taşıyan tüm eğitimcilerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bugünlerimizi, büyük bir mesuliyet ve çoğu zaman zor şartlar altında çalışan öğretmenlerimize borçlu olduğumuzu, kendilerine her zaman büyük bir saygı duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.
 
Kalemin kılıçtan üstün tutulduğu bir medeniyetin mensupları olarak bizler, tarih boyunca bilime, ilime, edebiyata ve sanata önem verdik. “İlim Çin’de de olsa gidip alınız.” sözünü kendine rehber edinmiş olan bizler, tarihimiz boyunca gittiğimiz her yere, her coğrafyaya bilim cevherini taşıdık. Geçmişte olduğu gibi bugün de tüm dünyada bilimin gelişmesi ve yayılması için çalışıyoruz. Trakya Üniversitesi olarak, başta Balkanlar olmak üzere dünyanın birçok ülkesiyle kurduğumuz bilim köprülerini, şüphesiz değerli hocalarımıza borçluyuz.
 
Bu vesileyle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve hocalarımıza saygılarımı sunuyor, ebediyete intikal eden ve şehit olan öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. 
 
Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu
Bu içerik 23.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 389 kez okundu.