REKTÖRÜMÜZ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ İLE VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi "Mevlana Değişim Programı" ile Üniversitemize gelen öğrencilere yönelik 23 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesislerinde bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, Genel Sekreter Ahmet Sezgin ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Trakya Üniversitesi olarak uluslararası öğrencilerimizi önemsiyoruz. Bu anlayış doğrultusunda 'uluslararası bir öğrenci ne ister' sorusundan yola çıkarak öğrencilerimizin öncelikle güvenli ve uygun fiziki koşullarda barınma imkânlarını artıracak tüm fikirleri değerlendiriyoruz. Bizler sizi ailemizden ayrı birer parça olarak düşünmüyoruz. Burada olmanızdan büyük memnuniyet duyuyoruz. Sizin memnuniyetiniz ve bu çerçevede burada bulunmanız bizim için çok önemli. Trakya Üniversitesi kapıları sizlere her zaman sonuna kadar açıktır. Barınma olanaklarına ilişkin çalışmalarımız devam etmektedir ve iki yıl içerisinde bu konuyu tamamıyla çözüme ulaştırmayı hedefliyoruz. Üniversite olarak bu coğrafyada üzerimize düşen sorumluluk ve yükümlülükleri yerine getirerek burayı uluslararası öğrenciler için cazibe merkezi haline getireceğiz. Bizler uluslararası öğrencilerimizi bu büyük ailenin birer ferdi ve evladı olarak görüyoruz. Sizlere faydalı olabilecek her türlü hizmeti sunmaya hazırız.” dedi.

Dış ilişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz “Sizler bizim için önemlisiniz. Biz sizi kendi öğrencimiz olarak addediyoruz. Her konuda size destek olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

Öğrenciler, Trakya Üniversitesinin misafirperverliğinden ve kendilerine tanınan imkanlardan dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek Trakya Üniversitesini seçtikleri için kendilerini çok şanslı hissettiklerini ve lisansüstü eğitimlerini de Edirne’de gerçekleştirmek istediklerini sözlerine eklediler. 

Bu içerik 29.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 922 kez okundu.