REKTÖRÜMÜZ MAKEDONYA CUMHURBAŞKANI IVANOV’UN YÖK’TE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KONFERANSA KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 21 Şubat 2018 tarihinde YÖK’ün düzenlediği ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'de resmi temaslarda bulunan Makedonya Cumhurbaşkanı Prof. Dr. Gjorge Ivanov’un sunumuyla gerçekleşen  "Üçüncü Milenyumda Yükseköğretime Yönelik Zorluklar, Fırsatlar" konulu konferansa katıldı. Konferansa, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Ülkemizdeki devlet ve vakıf üniversitesi rektörleri katıldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın açılış konuşmasının ardından Makedonya Cumhurbaşkanı Prof. Dr. Gjorge Ivanov konferans kapsamında bir sunum gerçekleştirdi.

Makedonya Cumhurbaşkanı Prof. Dr. Gjorge Ivanov, sunumunda dünyada yükseköğretimde yaşanan gelişmelere ilişkin bilgi vererek Makedonya Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti'ndeki yeni nesillerin nasıl bir eğitim almaları gerektiği konusuna ilişkin düşüncelerini paylaştı ve büyük zihinlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Konferansın ardından Makedonya Cumhurbaşkanı Dr. Gjorge Ivanov ile YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, katılımcılardan gelen soruları yanıtladı ve YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından Makedonya Cumhurbaşkanı Dr. Gjorge Ivanov’a plaket takdim edildi.

 

 

Bu içerik 23.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 632 kez okundu.